gerrymoerkens schreef:Hoe doe je dat op vakantie.
Dat hoop ik je morgen te kunnen vertellen, maar ik begreep van de site dat ze (gepasteuriseerd) vlees in blik verkopen om mee te kunnen nemen. Maar ik lees ook iets over geperste brokken die kunnen. Misschien is dat dan wel niet het allerbeste wat hij dan kan eten, maar dat is ons eigen eten op vakantie vaak ook niet. Ik ben niet van plan een superfanatiekeling te worden (ik heb een hekel aan fanatiekelingen); ik wil doen wat ik kan, maar het moet wel haalbaar zijn.
Jeanette, ik ga ervan uit dat het biologisch is. Zo schat ik ze wel in... (maar dat eet ik zelf ook niet altijd hoor; vind het vaak erg veel duurder. Een plofkip komt er niet in, maar ik koop altijd gewoon mager rundergehakt...

)
En die hertengeweien zijn van Farmfood, meen ik te zien op de foto.
Verschilt mijns inziens niet zoveel van een gewoon bot...
Maar nogmaals; morgen weet ik meer...,