RECEPT - Visschotel
Geplaatst: 01 feb 2012, 16:36
200 gram visfilet uit de diepvries
200 gram dessertrijst
1 stengel prei
2 tomaten
1 hardgekookt ei
1 eetlepel olijfolie
enkele blaadjes basilicum
Laat de visfilet ontdooien. Kook de rijst in 500 ml. water flink gaar. Neem vervolgens de pan van het vuur.
Maak de prei schoon, snijd hem overlangs door, was hem en snijd hem in dunne plakjes. Snijd de tomaten in blokjes. Pel het ei en snijd het fijn.
Bak de vis aan beide kanten in de hele olijfolie. Voeg de prei en de tomaten toe en stoof ze 5 minuten. Neem de pan van het vuur en verdeel de vis met een vork in stukken. Voeg de rijst en het fijngesneden ei toe. Scheur de blaadjes basilicum in dunne reepjes en strooi ze over het gerecht vlak voordat u het uw viervoeter voorzet. Geef uw hond een gepaste portie.
200 gram dessertrijst
1 stengel prei
2 tomaten
1 hardgekookt ei
1 eetlepel olijfolie
enkele blaadjes basilicum
Laat de visfilet ontdooien. Kook de rijst in 500 ml. water flink gaar. Neem vervolgens de pan van het vuur.
Maak de prei schoon, snijd hem overlangs door, was hem en snijd hem in dunne plakjes. Snijd de tomaten in blokjes. Pel het ei en snijd het fijn.
Bak de vis aan beide kanten in de hele olijfolie. Voeg de prei en de tomaten toe en stoof ze 5 minuten. Neem de pan van het vuur en verdeel de vis met een vork in stukken. Voeg de rijst en het fijngesneden ei toe. Scheur de blaadjes basilicum in dunne reepjes en strooi ze over het gerecht vlak voordat u het uw viervoeter voorzet. Geef uw hond een gepaste portie.