RECEPT - Pasta
Geplaatst: 01 feb 2012, 16:22
150 gram lamsvlees
1 teen knoflook
1 eetlepel olijfolie
1 wortel
100 gram champignons
100 gram erwten uit de diepvries
100 gram fijne vermicelli
1 eetlepel geraspte emmentaler
Snijd het lamsvlees in blokjes. Pel de teen knoflook en snijd hem fijn. Bak het vlees en de knoflook in de olijfolie. Schil de wortel, rasp hem en voeg hem toe aan het vlees. Voeg ook 125 ml. water toe en laat het geheel 15 minuten sudderen.
Veeg ondertussen de champignons schoon en snijd ze fijn. Voeg ze samen met de ontdooide erwten toe aan het vlees en laat alles nog 5 minuten sudderen.
Kook de vermicelli beetgaar in ongezouten, kokend water. Laat de vermicelli uitlekken en meng hem met de lamsvlees en de groenten. Laat de pasta afkoelen, bestrooi hem met kaas en serveer hem in porties aan uw hond.
1 teen knoflook
1 eetlepel olijfolie
1 wortel
100 gram champignons
100 gram erwten uit de diepvries
100 gram fijne vermicelli
1 eetlepel geraspte emmentaler
Snijd het lamsvlees in blokjes. Pel de teen knoflook en snijd hem fijn. Bak het vlees en de knoflook in de olijfolie. Schil de wortel, rasp hem en voeg hem toe aan het vlees. Voeg ook 125 ml. water toe en laat het geheel 15 minuten sudderen.
Veeg ondertussen de champignons schoon en snijd ze fijn. Voeg ze samen met de ontdooide erwten toe aan het vlees en laat alles nog 5 minuten sudderen.
Kook de vermicelli beetgaar in ongezouten, kokend water. Laat de vermicelli uitlekken en meng hem met de lamsvlees en de groenten. Laat de pasta afkoelen, bestrooi hem met kaas en serveer hem in porties aan uw hond.